Nieuws door BizBrain Redactie

Roland Berger sluit zich aan bij BizBrain

Roland Berger sluit zich aan bij BizBrain

Geplaatst op 1 juli door BizBrain Redactie

BizBrain is een jong bedrijf met een jong klantenbestand. Het Biz-team is daarom druk in de weer topbedrijven te attenderen op onze toptalenten en... met succes! Ook Roland Berger heeft nu besloten deel te nemen aan deze vernieuwende manier van recruitment. De Chamber van Roland Berger is nu beschikbaar op de site!

Olieprijs daalt 10% in één dag

Olieprijs daalt 10% in één dag

Geplaatst op 6 mei door BizBrain Redactie

De prijs van een vat Amerikaanse ruwe olie daalde op 5 mei met 10%. Hiermee lijkt een einde te komen aan de lange periode van stijging door de onrust in het Midden-Oosten.

Kathryn Schulz: On being wrong

Kathryn Schulz: On being wrong

Geplaatst op 29 april door BizBrain Redactie

Bijna iedereen heeft het gevoel dat zij vaak gelijk hebben, en als dat niet zo is, zullen zij er alles aan doen om toch nog gelijk te krijgen. "Wrongologist" Kathryn Schulz legt in dit TED.com filmfragment uit waarom dit in onze aard zit en vooral hoe we het nare gevoel van 'geen gelijk hebben' hebben om moeten gaan. Na dit fragment te hebben gezien heb je de rest van je leven alleen nog maar gelijk!

Hoogste omzet supermarkten ooit in één week

Hoogste omzet supermarkten ooit in één week

Geplaatst op 28 april door BizBrain Redactie

De week voor Pasen was volgens marktonderzoeker SymphonyIRI Group de beste week voor de Nederlandse supermarkten ooit. De totale omzet zou zijn uitgekomen op 754,4 miljoen euro, bijna 6 procent meer dan vorig jaar.

Langstudeerboete jaar uitgesteld

Langstudeerboete jaar uitgesteld

Geplaatst op 19 april door BizBrain Redactie

Staatssecretaris Zijlstra schrijft in een brief aan de Tweede Kamer dat de boete voor langstudeerders een jaar wordt uitgesteld. Het uitstel moet studenten een jaar de tijd geven om zich voor te bereiden op invoering van de maatregel, staat in de brief. Dit heeft direct effect voor 60.000 studenten, die komend jaar nog geen drieduizend euro boete hoeven te betalen.

Artikel BigBrain in Metro

Artikel BigBrain in Metro

Geplaatst op 11 april door BizBrain Redactie

Metro nieuws heeft een artikel geschreven in samenwerking met BigBrain. Het artikel gaat over de verandering op de recruitmentmarkt. "Bedrijven zoeken tegenwoordig liever zelf om zo ‘mismatches’ te voorkomen."

'Academisch talent wordt snel vergeten'

'Academisch talent wordt snel vergeten'

Geplaatst op 8 april door BizBrain Redactie

Tu Delta, het weekblad van de Technische Universiteit Delft, interviewde Allard de Stoppelaar namens BigBrain over 'De Onderscheiding'. Deze digitale medaille voor topstudenten moet ervoor zorgen dat uitzonderlijke prestaties tijdens je studie nooit meer verloren gaan.

STEP in-house dagen!

STEP in-house dagen!

Geplaatst op 28 maart door BizBrain Redactie

Belangrijk nieuws voor BizBrain studenten! Ook dit voorjaar organiseert STEP weer In-housedagen bij bedrijven en kantoren voor Rechten- en Business studenten. De STEP in-housedagen vinden plaats van half april tot half juli!

Eerste Pitchtraining BigBrain woensdag 16 maart!

Eerste Pitchtraining BigBrain woensdag 16 maart!

Geplaatst op 4 maart door BizBrain Redactie

Amsterdam Bright City biedt BigBrain studenten een pitchtraining aan de Zuidas. Pitchen is erg belangrijk tegenwoordig. Het kort samenvatten van je verhaal, je bedrijf of je cv kan je overal toepassen.

Het damesdiner is vol!

Het damesdiner is vol!

Geplaatst op 1 maart door BizBrain Redactie

Na het binnenstromen van de aanvragen is het exclusieve diner voor topstudentes en topvrouwen volgeboekt! Hou de website in de gaten voor toekomstige events.

1-10 van 18